Glada hälsningar vänner och fränder!

Patriarkus har den stora äran och glädjen att ge er den glada nyheten; på självaste Lucia 13/12 kommer en magisk afton att äga rum i den annars hyggligt väluppfostrade bygden Kungsängen. Där kommer det att hållas en storslagen MIDVINTERFEST för alla som älskar de goda tingen i livet. Det kommer vara levande musik, det kommer vara smarrigt och härligt onyttigt vinterfika och inte minst – du kommer vara där!

Vi bjuder på en helgjuten, magisk Midvinterkonsert full av häftig musik komplett med vintermystik och brinnande jungfrur. Upplägget är alltså en glädjens trestegsraket där vi tillsammans lämnar vintermörkret bakom oss och festar fram ljusare tider; förfika med myspys och häng, ovanlig Luciakonsert med Patriarkus och efterfest med folklig dans, häng och levande musik från häftiga band vi lurar dit från när och fjär. Kanske vi till och med fjuttar eld på något/någon!

Varmt välkomna!

Vad? – Konsert med Patriarkus samt efterföljande fest
När? – Fredagen den 13/12 kl. 20.00
Var? – Kungsängens hembygdsgård. Hembygdsgården ligger på Kyrkvägen 21 i Kungsängen, 30 minuter pendeltåg norr om Stockholm. Närmsta busshållplats: Kyrkvägen.
Pris: Entré: 150 kr rik, 100 kr fattig, barn 50 kr (barn på arm gratis). Då ingår en omgång glögg/julmust och hembakt fika! Fikat finns att tillgå från ca kl. 19.30 och fram till konsertens början.

Efterfesten
Efter konserten blir det dans till levande musik så länge vi orkar och har lust. Lättare förtäring i form av korv med bröd samt mumsigt fika och glögg kommer finnas att köpa för självkostnadspris. Efterfesten beräknas börja vid kl. 21.00 (ingen entréavgift!).

OBS! Begränsat antal platser till konserten. För garanterad plats kan man föranmäla till Elisabet (elisabet.ryd@gmail.com). Ange bokningsnamn och antal biljetter.
Gå gärna in och kolla upp evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/160613177483100/

Vill du spela till dans under kvällen? Hör av dig till elisabet.ryd@gmail.com!

Arr: Patriarkus i samarbete med Kulturens

Svara