Ärade besökare av medeltidsveckan;  era vördnadsfulla tjänare ur Patriarkus inbjuder er att betjänas med sång och spel i Visbys vackra ruiner.
Ännu ett år kommer de blåa sångfåglarna från Stockholm att dimpa ner på kullerstenarna i vackra Visby för att omedelbart krevera i en kaskad av sång, dans och buskspel. Vi vibrerar av extas att få återse er, våra älskade vänner och mest trogna stöd, i ruiner och källarsalar, på torg och i torn. Där vankas underbara, fartiga, spännande, farliga och alltigenom smaskiga musikaliska upplevelser vid följande tillfällen under veckan:

Bohemica i St. Pers ruin
Koppla av till sköna toner i stämningsfull och lummigt murgrön miljö. Patriarkus bjuder dig på en mix av historisk och egenskriven musik som passar alla (tids)åldrar. Ta med fika!
Måndag 5/8 kl. 14.00 samt fredag 9/8 kl. 15.00. Entré: Frivillig gåva i hatten

Temakonsert: Blåtira i S:t Lars ruin
Epik och gåshud heter ledstjärnorna för Patriarkus högt uppskattade Temakonsert. Detta är Patriarkus mest påkostade konsert under veckan där vi slår knut på oss själva för att krama ur sista droppen musik ur våra silkeslena strupar och leverera en sprakande tirad av musik från 1200-talets dunkel till 1500-talets fröjdiga fyllevisor och vidare in i våra egna kaotiska alster. Vi väljer att beskriva det som “en musikalisk resa genom stora slag, vilda vårskri och hjärtskärande hjältedåd lämnar ingen oberörd!”.
Torsdag 8/8 kl. 20:00 i S:t Lars ruin. Entré: 100 kr vuxna, 50 kr barn.

Kom och låt oss betjäna er!

/M.s.k.o.u.f.k.*

Andreas Eriksson, Patriarkus

*Med sirliga krumbukter och utsökt formulerade komplimanger

http://youtu.be/WZPwjERAtOk

Svara