Under parollen ” Episka sånger för LAJV” rullar Patriarkus egen maestro Andreas till Prolog 2013 i Västerås lördagen 9/3. Väl där ämnar han ta med dig och andra entusiastiska deltagare på en musikalisk upptäcksfärd i LAJV-tema. Andreas kommer både lära ut ett antal sånger som passar för LAJV (både fantasy/medeltid och modernt/post-ap) på sitt unika och högeligen säregna sätt. Förvänta dig en rolig stund full av humor, glädje, energi och sång där du får…

…lära dig nya, sköna sånger som passar till mängder av LAJV-kampanjer och sammanhang

…sjunga och ha kul i trevligt sällskap under vägledning av en utbildad, professionell körledare och sångpedagog

…lära känna din röst på ett nytt sätt och slå hål på alla föreställningar om att du ”inte kan sjunga”

…ett sånghäfte med låttexter och länkar till övningsfiler på internet, så du kan minnas sångerna från workshopen, öva och kanske sprida dem vidare

Programpunkten anordnas helt idéellt för att erbjuda dig som i vanliga fall inte har råd eller möjlighet en att utveckla din sångrepertoar och röst. Inga förkunskaper eller särskilda sångfärdigheter krävs – kom som du är! Upplägget garanterar att du både kommer utmanas och ha smärtsamt roligt oavsett nivå.
Hjärtligt välkommen!

Mvh

Andreas Eriksson,
Trubadur för Episka Kompaniet och
körledare för Patriarkus

 

Svara