Hej kära kamrater!

Nu när lugnet åter igen börjar samlas efter sommarens alla bravader, vill vi i Patriarkus passa på att tacka alla fina fans och vänner som stöttat, hejat och sjungit med oss under Medeltidsveckan 2012. Det är tack vare eran support som Patriarkus kan och vill göra denna pilgrimsfärd varje år. Till alla ni som kommit till våra konserter, köpt våra skivor och lagt ett bidrag till hatten, men även Medeltidsveckans eminenta arrangörer, vill vi skicka ett särskilt varmt tack!

Den mest intensiva delen av Patriarkus sceniska liv börjar sakta ner inför hösten, men det innebär inte att vårt arbete i sin helhet blir mindre. Framöver ligger säsongsgenomgång, repetitioner, verksamhetsplanering och inte minst vårt stora och visionsskapande årsmöte! Här fattas alla stora och små beslut inför kommande året tillsammans. Här är avstampsmarkeringen för storsatsningar så som Musikalen Tidsresenären, nya skivan Om Tuppen Gal, och även en genomgång av de medeltidsmarknader som intresserar oss inför kommande säsong.

Vill du se Patriarkus på en marknad eller event nära dig? Hör av dig till oss på info@patriarkus.se!
Annars så har vi ett par spelningar kvar denna säsong, närmast Kungsängens Spelmansstämma 25/8 kl1300. Hoppas vi ses då!

Med varma vänliga välönskningar,
Felicia

Svara