Vi i Patriarkus är stolta över att kunna tillkännage att inspelningen av vår nya skiva nu är klar. Efter två långa (lååånga) dagar av hårt slit och kopiösa mängder pastasallad eskorterade Anja och Janine en lycklig ljudtekniker till tåget mot Umeå med inspelningarna i säkert förvar för mixning och mastring. Omslaget är redan färdigställt av Simon och vi förväntar oss att ha en färdig skiva tillhands om 3-4 veckor. Tills dess kan jag avslöja att skivan kommer innehålla hela 19 spår, både egenskrivet material och en hel del renässans och medeltidsmusik samt en trevlig blandning instrumentala och solistiska inslag tack vare samarbetet med Musica Cultura. Skivans titel är “Om tuppen gal” och en releasefest är i planeringsstadiet, så håll ögon och öron öppna. Stort tack riktas till Inger och Helmuth Krümmel för att de lånade ut sin källare, och till Svenska Kyrkan i Västra Ryd för att de lånade ut sin kyrka. Stort tack också till musikerna ur Musica Cultura och vår ljudtekniker Johannes Oscarsson som vi tänker fortsätta röva bort från Umeå inför varje skivinspelning ehuru han är bäst. Punkt.
Avslutningsvis: tjo vad det var livat i holken i lördags! /Andreas

Nedan: lördagens inspelning i mormor och morfar Krümmels källare

Svara