Patriarkus gör en favorit i repris och framträder för andra året i rad på Lajvkonventet (med stort L) Prolog i Västerås 4 februari. Konventet går av stapeln 3-5/2 och Patriarkus dyker upp på lördagen för att hålla workshop och konsert. Dyker upp gör även vårt syskonband Kalabalik, vilket torde röra om i grytan (där grytan = ditt huvud :D).

Upplägget ser ut som följer:

“Att sjunga och skapa LAJV-musik”

Kl 10:00-12:00, Trix-lokalen

En workshop kring visor och sånger som passar till LAJV, under ledning av Patriarkus. Du lär dig sånger ur svensk folkmusik, nationalromantik, världsmusik samt egenskrivet material. Under vägen får du tips på hur du kan skriva egen eller modifiera existerande musik för att passa just din lajvkampanj.
Nybörjare som erfaren – hjärtligt välkommen!

Nytt för i år är att deltagare som är intresserade kan anmäla sig till “Prolog-kören” efter workshopen. De kommer då få framföra valda delar av repertoaren från workshopen som ett inslag under Patriarkus konsert kl 16:00. Opretentiöst, lagom läskigt och vansinnigt kul!

“Vad får deltagaren (that’s you) ut av programpunkten?”
❤Du breddar din repertoar av LAJV-låtar, får inspiration från olika sångskatter och dessutom tips kring att skriva egen musik. Du får också ett litet kompendium med låtarna vi sjungit att ta med dig.

Arrangörer: Andreas Eriksson, Patriarkus / E.K.

Konsert med Patriarkus

Kl 16:00-16:40~, 4:e teatern

En konsert utan dess like! Hjältar och brinnande slott!! Tusen elefanter!!!
Patriarkus brakar loss med ny repertoar, nya frisyrer och gamla låtar – fast nya! Vi stoltserar med vår helt reviderade 1500-talsrepertoar, ger smakprov på nyskriven musik till den nya skivan (kommer till MTV 2012) och dundrar loss med gamla klassiker du vill sjunga med i.
Drag till strid mot tristess och leda med oss i en musikalisk upplevelse av bombastiska mått!

Obs: Det kan hända att vi råkar eventuellt kanske definitivt mojsa ihop vår konsert med de förträffliga gossarna från Kalabalik, som går på officiellt kl 17:00 (missa inte) men inofficiellt tidigare. Vi ska bara “fråga om lov” först (läs: guilt-trippa, vilseleda och förföra).

Hjärtligt välkommen!

M.s.h.o.u.k. (Med sirliga hälsningar och utstuderade krumbukter)

Andreas Eriksson,

Patriarkus/E.K.

Länk till facebookevent: http://www.facebook.com/events/165056483603225/?context=create
Länk till Prologs hemsida: http://lajvkonvent.se/

Svara