Patriarkus & Kalabalik ger: Tidsresenären

En mystisk resenär har uppfunnit en tidsmaskin som låter honom besöka olika spännande platser. I denna spektakulära musikal dyker allt från pirater och läskiga vättar till medeltida hovdamer upp med sällsamma sagor och sånger. Resenären (& publiken) brottas med frågan vilken tidsepok som är den bästa att leva i.. Instrument som dyker upp är säckpipa, flöjter, slagverk, gitarr, skalmeja, zinka, nyckelharpa & fiol.
Tidsresenären 2011

På allmän begäran sätter Patriarkus och Kalabalik åter igen upp musikalen “Tidsresenären”. Denna gång äger äventyret rum i Kungsängen (Stockholm) 10 december. Pråliga klädbyten, härliga sånger och flashiga monologer uppblandat med tonerna från bandet Kalabalik utlovas.

Pris: 100:-. Barn under 15 år: 50:-
Tid: 19:00-20:00

Nu kan du förhandsboka biljett för att försäkra dig om en plats! Klicka på länken och fyll i – busenkelt! Bokning: http://www.patriarkus.se/bokning

 

Efterhäng och vintermys

Efter musikalen slussas alla mys-och-mingelsugna människor in i vår eminenta efterhängslokal. Där bjuds det på glögg och julfika till självkostnadspris och ett dansgolv med levande musik. Spelar gör det eminenta husbandet “The Random Ranzos” (medlemskap öppet tills vi börjar spela), Musica Cultura och kanske fler. Har du en grupp som vill spela? Anmäl intresse eller skriv upp dig på plats!

Århundradets happening? I think so! Så bjud in alla ni känner så kan vi tillsammans gå vilse i tidens koridorer, med en glögg i näven och ett leende på läpparna.

Pris: Gratis.
Tid: 20:00-24:00

Hur tar jag mig dit?
Adressen är Skolvägen 20, Kungsängen (Ekhammarskolans aula samt matsal/efterhängslokal)
Färdbeskrivning:
1) Ta pendeltåg 35 från Stockholms central till Kungsängen
2) Ta buss 558 från Kungsängens station mot Textilvägen. Kliv av vid Bygdegårdsvägen.
3) Gå cirka 350 meter till Skolvägen 20, Kungsängen (följ skyltarna märkta “Tidsresenären” med stora, pedagogiska bokstäver).
4) Ta en plats, luta dig tillbaks och njut.

Vi ses där!

Mvh /Patriarkus
Tidsresenären 2011

Tidsresenären 2011

Tidsresenären 2011

Svara