Ärade publikum!

Som höstkylan börjar infinna sig på allvar sänker sig en sömnig, frusen stämning över världen. Vintern är i antågande och både djur, människor och natur sparar på krafterna inför det kommande mörkret. Allt sätts på sparlåga.

Allt? Nej, inte riktigt. För mitt i det Uppländska landskapet tisslas och tasslas det bland de blåklädda filurerna ur Patriarkus. Nu har man massor att stå i!
Årsmötet i slutet av september närmar sig med stormsteg. Där ska det planeras inför det kommande verksamhetsåret 2011-2012, och det är mycket som ska med. Idéer som kastats fram innefattar körresor, inspelning av ny skiva, fester, konserter och allt mellan himmel och he.. jord.

Till alla er som stöttat oss med uppmuntran, vänskap, glädje och ekonomiskt (skivor, konserter, hattpengar m.m.) sänder vi vårt hjärtligaste tack, med förvissning om ännu ett fantastiskt år tillsammans!

M.s.h.o.m.b. *

Andreas Eriksson,
Maestro

 

* Med Sirliga Hälsningar Och Mycket Bugande

Nedan följer en ‘sneak peak’ på några saker att hålla utkik efter den närmaste tiden:

Vinterfest
Patriarkus planerar en favorit i repris på braksuccén från tidigare år med en kombinerad konsert/fest/danskväll kring årsskiftet. Förra året hölls festen första veckan i januari, och anordnades i Kungsängen hembygdsgård (Stockholm). Massor av sköna människor dök upp och efterfrågan på en reprisering av detta evenemang har vart hög. Mer information kommer  efter årsmötet som hålls 24/9 2011.

Konsert för världens barn
Patriarkerna planerar för andra året i rad att hålla en konsert för att samla in pengar till projektet världens barn, som hjälper utsatta barn runtom i världen till en drägligare tillvaro. Förra årets konsert hölls i Kungsängen kyrka i oktober, och besökarna fick åtnjuta skira toner i kyrkans vackra akustik. Rekommenderas för de som vill ha en magisk musikalisk upplevelse mitt i vintermörkret och samtidigt bidra till en bättre värld. Mer info kommer.

Svara