FESTEN!

Den 11 december kl. 18.00 inbjöd Patriarkus till en fullspäckad afton med såväl konsert, mys och episk FEST i Kungsängens hembygdsgård. Detta vintriga äventyr tillägnades helt och fullt våra vänner, familjer och fans!

Kvällen var uppdelad i två delar, där den första bestod av en konsert av Edra ödmjuka tjänare i Patriarkus med efterföljande samkväm i julens tecken. En frivillig obligatorisk donation för konserten samlades in och var för fattiga 50 riksdaler och för rika 100 pengar i valfri svensk valuta. Barn under 12 år gick gratis. I priset ingick en omgång hembakat fika och varm glögg. Efter sjungningen fortsatte myset och för dem som ville fanns möjligheten att svänga sina lurviga i en polska till vårt eminenta husband “The Random Ranzos”.

Runt kl. 21.00 inleddes kvällens andra del varefter aftonen drastiskt ändrade karaktär – ut med mys och in med röj! Den fortsatta agendan kom således att bestå av pipigt blåsbälgande från vårt kära syskonband Kalabalik (http://www.myspace.com/kalabaliksthlm). Gästade gjorde också grupperna Trix och Själ, vilka bjöd på gratisunderhållning och på sig själva på ett outsägligt smaskigt vis!

Patriarkus tackar härmed alla ni som kom och förgyllde denna magiska kväll för oss och varandra. Vi hade vansinnigt roligt och kommer definitivt att försöka oss på något liknande igen i framtiden (fast ännu mer episkt, men på ett ödmjukt sätt)!

Arrangerade gjorde:
Elisabet Högberg (elisabet.hogberg@gmail.com)
Anja af Klintberg (keabird@gmail.com)
Janine af Klintberg (janine_afk@hotmail.com)

2 kommentarer till “Patriarkuskonsert och Vinterfest!”

 1. Vi kommer på konserten 11 december. Håll två platser åt oss!
  Hälsn Kjell & Inger

  Kjell

 2. Tove och jag kommer på konserten och har Sally och Pål i knät om det går bra

  Vi ses

  Tosse

  Tosse af Klintberg

Svara